مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دلیل پخش کردن فیلم

سلام همراه عروس در آرایشگاه بودم از من فیلم و عکس گرفتن برای پیج کاریشون ولی متاسفانه فیلم منو توی پیج دیگه گذاشتن و این کار باعث برهم خوردن زندگیم شده تمام اقوام به همسرم زنگ زدند با آرایشگاه تماس گرفتم عذرخواهی کردند و گفتن با اون پیج صحبت میکنن و فیلم و برمیدارند من از صفحه و صحبتهاشون و عذرخواهی اسکرین شات گرفتم ولی عذرخواهی آبروی رفته منو به خانواده برنمیگردونه میخواستم در مورد نحوه شکایت از آرایشگاه منو راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بهتر است در این زمینه با مراجعه به دفتر یکی از وکلای محل اقامت خودتون مشورت بگیرید