مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

باسلام خدمت شما
بنده دوران عقدیم چون تمکین خاص شده شوهرم تمکین داده اما تو دادخواستی که با ابلاغ برایم اومده نوشته.. زوجه بدون اخذ اجازه زندگی مشترک رو ترک کرده.. و چندین بار مراجعه داشتیم برنگشته... اما ما زندگی مشترکی نداشتیم هیچکسی رو دنبالم نفرستادن ..جلسه دادگاه چطور دفاع کنم؟؟ استشهادیه محلی درست کنم فامیلامون امضابزنن قبول میکنن؟؟؟چی بگم محکوم نشم؟؟

پاسخ ها :

پيمان باقري

جناب آقای پيمان باقري:

چون دوشیزه نیستید پس حق حبس ندارید و با تهیه منزل و وسایل از ناحیه زوج ملزم به تمکین هستید. اینکه عرفا عروسی نگرفته هم دلیل نیست/ 09122440580

پرسشگر :

سلامم مجددوممنون ازپاسختون
وقتی دوران عقدیم تمکین شده همسرم بندروترک کردن ومنوسرزندگی نمیبرن..من حاضرم تمکین کنم..امااصلن قصد زندگی ندارن فقط میخان حقموساقط کنن وهیچ زندگی مشترکی نداشتیم من خودم بارهااصرارداشتم بریم سرخونه زندگیمون امااون مخالفت میکرد....چطور از خودم دفاع کنم تو دادگاه چی بگم؟؟من میخام برم تمکین کنم دیگه برنگردم خونه پدرم .......اول من دادخواست نفقه دادم ایشون هم تقابل تمکین دادن...دوتاپروندست.

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما آمادگی خودتان را برای تمکین همانگونه که با وجود دوران عقد داشته ایداعلام کنید و بیان نمایید که زوج بایستی مقدمات تمکین از جمله تهیه مسکن و اثاث البیت را تامین نماید البته چون دادگاه در محدوده خواسته رسیدگی می کند بهتر این است که دادخواست متقابل نفقه جاریه از جمله تهیه مسکن و اثاث البیت بدهید مضافا استشهادیه ای نیز مبنی بر اینکه هنوز زندگی مشترک و زیر یک سقف را شروع نکرده اید موفق باشید

پرسشگر :

ممنونم
آخه من اول دادخاست نفقه دادم بعدایشون دادخاست تقابل تمکین دادن بازم میشه دادخاست تقابل نفقه جاریه داد؟؟اصل خاسته نفقه ست اونم جاریه نوشتم امامسکن ننوشتم ...
ممنون ازپاسختون

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
زن باید درمنزلی شوهر سکونت کند بنابراین شما قبل از جلسه دادگاه به منزل شوهر بروید و درانجاسکونت کنید ودونفرازهمسایه هارا جهت شهادت مبنی برزندگی باشوهر درمنزل شوهر درجلسه دادگاه باخود همراه داشته باشید

پرسشگر :

سلام..
ازتون خواهش میکنم یه راه کاربدین الان چندتاراهکاردادین نمیدونم چیکارکنم.
وقتی زندگی مشترک شروع نشده هیچ خونه ای درکارنیست..کجابرم ؟؟
تمام همسایه همسرم فامیلاشونن.یه مجتمع جمع شدن مدیرمجتمع رعیس هم مادر شوهرمه مسکن مهرشرکت مال مادرشوهرمه اعضا هم دوستاش فامیلاشن منوراه نمی‌دن داخل...هیچ کس نمیاد شهادت نامیده...

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.همکاران راهنمایی کردند.یاالله

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
تمکین فعلی شما و اظهار قبول آن در دادگاه خود دفاع بوده و شرط فراهم نمودن زمینه آن یعنی داشتن مسکن جداگانه را نیز بهتر است در اظهارات خود داشته باشید.

الهام  بيرانوند

سرکار خانم الهام بيرانوند :

باسلام شما فقط جلسه دادگاه بفرمایید که همسرتان کسی رو بسراغ شما نفرستاده در اصل شوهر تونه که باید اثبات کنه که شاهد به سراغ شما فرستاده اگر به راهنمای نیاز داشتين تماس بگیرید متشکرم

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

چون تمکین خاص شده محکوم خواهید شد البته تهیه منزل واثاث برعهده زوج است