مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و تمکین

باسلام
میخواستم بدونم حکم تمکین که صادر شده ودر دادگاه تجدید نظر قطعی شده و مهریه شامل پرداخت 70 قطعه سکه، که بصورت اقساطی هر 4 ماه یک سکه پرداخت میگردد این حکم تمکین شامل ناشزه بودن زن می شود؟ و مدت ناشزه چقدر طول میکشد؟؟

پاسخ ها :

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

با سلام در صورت عدم تمکین زوجه ناشزه محسوب می شود و تا زمانی که تمکین ننماید ناشزه خواهد ماند.

یک وکیل

تمکین و مهریه هیچ ارتباطی با هم ندارند. در صورت عدم تمکین زن ناشزه محسوب می شود و این ناشزگی تا زمانی که از همسرش تمکین ننماید ادامه دارد و موجب عدم تعلق نفقه به وی میگردد

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
نظر همکاران درست است ونظر خانم اعتمادیان کامل است

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی.تازمان تمکین.یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به یاد داشته باشید
تمکین و نشوز متضاد هم هستند یعنی اگر زنی تمکین ننماید ناشزه می باشد اما در هر حال مهریه ربطی به تمکین ندارد و زن در هر حال از زمان عقد و حتی بعد از طلاق می تواند مهریه خود را مطالبه نماید.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

زن تا زمانی که تمکین نکند ناشزه محسوب میشود