مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن شوهر توسط زن

با سلام. من 10 سال هست که ازدواج کردم. زن من به بهانه های مختلف باعث دعوا بین ما میشود. همیشه به من دست درازی میکند. در آخرین دعوای بین ما من هم مثل او مقابله به مثل کردم و برای دفاع از خودم. حال هم من شکایت کرده ام و هم همسرم. هر دو هم پزشکی قانونی رفته ایم. ایشون منزل رو بدون اجازه من ترک کرده و 110 این موضوع رو صورتجلسه کرد. در زمان دادخواست من در دادسرا حاضر نشد . حال من در زمان دادخواست او چه باید بکنم؟ ممنون.

پاسخ ها :

مسعود عالی دایی احمدی

مسعود عالی دایی احمدی :

استان :

برید دادسرا و بیان کنید به جهت دفاع از خود چنین اتفاقی افتاده است

محيا  رضائي

سرکار خانم محيا رضائي :

بهر حال شما حق ضرب و جرح همسر رو نداشتید ایشون علاوه بر نامه ی پزشکی قانونی باید شهود هم در دادگاه حاضر کنن