مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ملک

با سلام. ما حیاط همسایه بغلیمون که بر خیابان بود، گرفتیم و مغازه تجاری درست کردیم. رفتیم ماده صد شهرداری حکم تخریب آمده. اعتراض کردیم دوباره آمد گفتند فضای سبز بوده. در حالی که ملک های مجاور ساخته شده و فقط زمین ما این وسط شده فضای سبز. در حالی که قبل از این که کاربری فضای سبز بدن، این جا ده سال قبل چهار دیواری بوده. ما نقشه هوایی هم گرفتیم که این جا مسکونی بوده. مدارک همه موجود هست. ما در جواب چه شکایتی طرح کنیم که حکم شهرداری در دیوان نقض شود؟ متشکرم.

پاسخ ها :

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام
شما میتوانید از طریق طرح دعوی علیه شهرداری احقاق حق نمایید ضمن اینکه به کارشناسی ارجاع میگردد و نقشه هوایی را بررسی خواهند نمود
از طرفی برابر قانون خاص شهرداریها هرگاه ملکی را که مالک داشته و سابقه ثبتی داشته باشد را بخواهند فضای سبز اعلام کنند میبایست پس از طی مراحل و سیکل اداری مبلغ و ارزش ملک را به صندوق واریز کنند تا مالک برداشت نماید