مشاوره حقوقی رایگان - ملک مسکونی

در سال 88 یک قطعه زمین تفکیکی از شخصی خریدم در کل پنج قطعه بود یه قطعه از آن فضای سبز بود و چهار قطعه دیگر مسکونی که یکی از آنها متعلق به اینجانب بود منزل مسکونی خود را روی آن ساختم و در سال 93 پایان کار گرفتم و پس از گذشت چند سال قطعات دیگر توسط صاحب ملک به شهرداری فروخته شد شهرداری بدون توجه به ملک مسکونی اینجانب قطعات دیگر تغییر کاربری داده و به پارک و فضای سبز کرده و ملک اینجانب را از سه طرف احاطه کرده و به ملک چسبیده باعث آزار و اذیت اینجانب شده و پاتوق معتادین شده آيا از لحاظ قانونی می توانم نسبت به قرار گرفتن پارک و فضای سبز و تغییر کاربری شهرداری اعتراض کنم البته اين واگذاری بعد از ساخت منزل مسکونی اینجانب صورت گرفته

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

مدارک را از طریق دادراه ارسال کنید تا با دقت مورد بررسی قرار بگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شهرداری بر اساس طرح های مصوب شده زمین ها را فضای سبز تبدیل نموده باشد خیر امکان پذیر نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که شهرداری بر اساس طرح‌های مصوب زمین‌ها را به فضای سبز تبدیل نموده شکایت شما به نتیجه ای نمی رسد جهت راهنمایی کامل تر و ارسال مدارک ومطالعه آنها می توانید از طریق دادراه تماس بگیرید