مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدرک تحصیلی برای رتبه بندی شرکت

با سلام و وقت بخیر.
بنده سال 95 مدرک تحصیلی خودم به یک شرکت تهرانی اجاره دادم جهت رتبه بندی.
و از من وکالت گرفتند جهت تغییرات شرکت جهت اعضا هیئت مدیره
و امضا گرفتند که در سلامت کامل درخواست استفاده از مدرکم دارم و اعتراض و شکایتی ندارم.
و از طرف مقابلم هم امضا گرفتند که تمامی موارد مربوط به دارایی و ... با صاحب شرکت هستش که من مدرکم اجاره دادم بهشون.
الان دارایی جلوی حساب من گرفته و متوجه شدم که من به عنوان رئیس هیئت مدیره انتخاب کردند و خودش به عنوان مدیرعامل و تمامی امضاها و ... با خود مدیرعامل هستش.
بهش زنگ زدم گفتم این دارایی چیه گفت که دارایی گفته شما باید بیای تهران.
گفتم مگه من جزء اعضا هیئت مدیره بودم و چرا دارایی گفته بیام گفت نمیدونم و حلش می کنم.
گفتم عکس مدارک بفرست تا من هم پیگیری کنم.
وقتی فرستاد دیدم من رو به عنوان رئیس هیئت مدیره رد کرده.
الان هم هرچی زنگ میزنم جوا نمیده.
راه حل شکایت ازش چیه و چقدر زمان میبره و آیا با شکایت میشه دارایی با من کاری نداشته باشه یا خیر؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام صحیح این است که به وکیل مراجعه کنید، چرا که اظهار نظر در موارد اینچنینی جز با مراجعه مستقیم به مدارک، ادله و پرونده شرکت و دارایی ممکن نیست