مشاوره حقوقی رایگان - استاد محترم از مدرک تحصیلی و کارت ملی چه سوءاستفاده ای میتوان کرد؟

با سلام و احترام...
استاد محترم از مدرک تحصیلی و کارت ملی چه سوءاستفاده ایی میتوان کرد؟
غرض یک شرکت طراحی نرم افزارهای حسابداری جهت توسعه کارهای خود از کسانیکه مدرک تحصیلی و سابقه کار بالایی مثل بنده دارند تقاضا کرده کپی کارت ملی و مدرک تحصیلی را به شرکت بفرستیم با عنوان" ثبت نام در سامانه شرکای تجاری ... ... برای گرید بندی"
بنده از اینکه میخواهد ما را جز شرکای تجاری محسوب کند هراس دارم
از اینکه در آینده تبعات مالی و مالیاتی و بیمه ای و هزار و یک مشکل رخ دهد و امثال ما هم باید جوابگو باشیم ...
باتشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

سوء استفاده از مدرک تحصیلی برای رتبه بندی شرکت سوء استفاده از مدرک تحصیلی مدرک تحصیلی برای گرید شرکت سوء استفاده از کارت ملی مدرک تحصیلی کارت ملی