مشاوره حقوقی رایگان - تعهدات ضامن وام گیرنده

با سلام من و شخص دیگری در سال 88 ضامن سفته 70,000,000 تومانی بابت بخشی از مبلغ کل وام به مبلغ 900,000,000 تومانی یک شرکت تولیدی شده ایم بدلیل عدم پرداخت اقساط و تعطیلی بانک در سال 96 , محل پروژه تولیدی و دو واحد مسکونی دو ضامن دیگر را که در رهن بانک بود
از طریق مزایده تملیک نمود . اخیرا بانک به ما اطلاع داده که اقدام حقوقی علیه ما به عنوان متعهدین وام را شروع نموده است در تماس ما با بانک ادعا نمودند که ما در ذیل قرارداد تعهد کل وام را با قید منفردا و متضامنا پذیرفته ایم و پرداخت تتمه بدهی به روز شده وام گیرنده به مبلغ حدود1,000,000,000تومان به عهده ماست.
آیا با توجه به تملیک محل پروژه و دو واحد مسکونی دو ضامن دیگر توسط بانک :
1-- بانک میتواند سفته را واخواست کند و درصورت حق واخواست محاسبه مبلغ تاخیر تأدیه با احتساب درصد بهره وام به اضافه جریمه دیرکرد و یا فرمول مبتنی بر تورم سالیانه گذشته توسط بانک مرکزی انجام میگردد
2--آیا ادعای بانک در مورد تعهد ما جهت پرداخت کل مانده به روز شده بدهی صحیح است
متشکرم

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید