مشاوره حقوقی رایگان - وام مسکن

باسلام این جانب یک واحد مسکن مهر در شهر پرند را داشته ام که جهت دریافت کلید و کارت قسط کارهای بانکی ضامن و مدارک ضامن را جهت گرفتن وام را شرکت عمران انجام دادم اما به دلیل شلوغی شرکت عمران مابقی کار که گرفتن سفته از ضامن جهت ضمانت بوده را به آینده و طبق نوبت در بانک موکول کردند و بگفته شرکت عمران طبق نوبت اطلاع رسانی میکردن در همین فاصله اینجانب این واحد را در املاک فروختم اما پس از مدتی پیامکی از بانک مبنی بر صادر شدن کارت قسط برایم آمد، درحال حاضر هم نمیدانم که آیا نفر بعدی برای گرفتن کلید وکارت قسط اقدام کرده است یا نه لازم به ذکر است که به ایشان نیز دسترسی ندارم. میخواستم بدانم وضعیت من چگونه است؟ درصورتی که نفر بعدی برای گرفتن کلید و کارت قسط اقدام کند کارت قسط فعلی باطل میشود؟ آیا بانک میتواند حسابهای مرا مسدود کند یا خیر؟ یا اینکه درصورت پرداخت نشدن اقساط روی ملک اقدام کند؟ چطور میشود که بانک بدون گرفتن سفته از ضامن کارت قسط را صادر کند، روال کاری من درحال حاضر چگونه است؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

کارت اقساط به نام شما صادر میشود چون ثبت نام اولیه توسط شما صورت گرفته بود.شما یک واحد فروختین برای دسترسی به خریدار میتوانید به همان واحد فروخته شده رجوع کنید.به هر حال یا خودش ساکنه یا مستاجرش.این موضوع را به ایشان اطلاع دهید تا اقساط را واریز کند.در شرایط حاضر بانک شما را مسیول پرداخت اقساط میداند و میتواند علیه شما اقدام کند.درسته شما فروختید ولی این فروش با انتقال قطعی و کامل نبوده است و به مراجع زیربط اطلاع داده نشده تا این تغییر مالکیت را ثبت کنند.