مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص حق الزحمه کارپردازی

سلام بنده به مدت 3 سال در پروژه ساخت مجتمع تجاری به عنوان سرپرست کارگاه مشغول به کار بودم در حین خدمت کارپرداز شرکت به علت عدم تفاهم با مدیرعامل از کارگاه اخراج شد و بنا به پیشنهاد مدیرعامل از من خواست تا علاوه بر انجام امورات سرپرستی کارهای مربوط به کارپردازی را انجام دهم و به ازاء هر ماه مقرر شد مبلغ 500 هزار تومان حق الزحمه در قالب فاکتور به شرکت ارائه کرده و مبلغ را دریافت نمایم ولی متاسفانه بعد از 5 ماه به دلیل درخواست مطالبات معوقه و حق الزحمه کارپردازی از کارگاه اخراج شدم، به اداره کار مراجعه کردم و فقط به مطالبات معوقه پاسخگو بودن و گفتند که برای فاکتورهای مربوط به کارپردازی به شورای حل اختلاف بایستی مراجعه کنید؟
خواستم ببینم چه باید کرد؟ممنون

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام
منظور بنده از طرح سوال این است که کارفرما طبق قانون عدم اجرای وفا به عهد نموده، بنده به خاطر اینکه به مطالباتم برسم چیکار کنم؟

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به شورای حل اختلاف مراحعه با موضوع مطالبه وجه فاکتور طرح دعوا بفرمایید.یاالله

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام.. وصول این امر منوط به احراز این توافق است ..

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

مبلغ پورسانت فاکتورها اگر هست خود وزارت کار رسیدگی میکنه ولی اگر وجه فاکتورها را طلب دارید به شورا مراجعه کنید

رامین معینی

جناب آقای رامین معینی :

با توجه به اينكه در خصوص فاكتور ها رابطه كارگر و كارفرمايى قانون كار حاكم نيست و از لحاظ ماهيتى يك دين عادى به حساب مى آيد از طريق شوراى حل اختلاف بايستى پيگيرى شود