مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت زمین

باسلام پدربزرگ همسر بنده دو دانگ از زمینی را به عروس خود یعنی مادر شوهر من داده که ان را در کاغذی نوشته اند و چند نفر امضا کردند از جمله محضر داری که متاسفانه فوت شده اما امضا و صحت این کاغذ را تایید کرده روی برگه موجوده، میخواستم بدونم الان مادرشوهر من میتونه برای گرفتن زمین اقدام کنه این جریان مربوط به سال 1361 هست و شاهدان فوت شده اند!!!!! ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شادی آل رسول

شادی آل رسول :

استان :

دادخواست الزام ب تنظیم سند رسمی علیه وراث اون زمین بدند ب استناد این اسناد،توی دادگاه صحت این سند توسط کارشناس تایید میشه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مهر دفترخانه داشته باشه حتما میتونه، باید دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت تمام وراث انتقال دهنده بدهد ، بهتره وکیل بگیرد کار آسانی نیست، تخصصیه .

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، اثبات مالکیت به طرفیت کلیه ایادی ماقبل مطرح کنن