مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

مدت دوماه است توافقی طلاق گرفتم توی دادگاه حضانت پسر چهارساله به اینجانب که پدر می باشم واگذار شد الان مادر کودک درخواست استرداد حضانت را نموده است آیا میتواند حضانت را که خودش با رضایت خودش واگذار کرده و بدون هیچ دلیل و مدرکی پس بگیرد و آیا بنده میتوانم در ندادن حضانت دفاعی داشته باشم؟
متشکرم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام طبق قانون در صورت طلاق حضانت فرزندان زیر 7 سال با مادر است مگر اینکه بتوانید عدم صلاحیت مادر را برای نگهداری فرزند ثابت نمایید و یا اینکه مادر مبتلا به جنون شود و یا شوهر اختیار کند