مشاوره حقوقی رایگان - انتقال خط تلفن همراه اول

باسلام و عرض ادب یک خط تلفن همراه اول در سال 80 خریداری نمودم ولی فروشنده سند را انتقال نداد تا سال گذشته سیم کارت مرا سوخت و یک سیم کارت جدید گرفت و دارد استفاده میکند ولی 200 تومان بدهی بابت مصرف داشت که خودش پرداخت نمود و الان اظهار میدارد که چون مخابرات اعلام نمود که اگر بدهی ان را ندهید بقیه خطهای شما را هم قطع میکنیم حالیه ایا کار ایشان قانونی است یا میتوانم ایشان را ملزم به انتقال سند طبق برگ خرید دستی با امضای یک شاهد بنمایم یا نه ممنون و سپاسگذار

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
بله طبق برگ معامله می توانید ایشان را ملزم به انتقال خط نمایید