مشاوره حقوقی رایگان - مستسنیات اراضی منابع طبیعی

سلام. زمین پدرم که در کنار خانه پدرش خانه ساخته و از سال 1325 تا حال در آن زمین زندگی میکنند متراژ کل آن 3950 متر است که در نقشه ی زمین های روستا زمین به اسم پدربزرگم 3550 متر نوشته شده که مستثنیات دارد اما وقتی مراجعه کردم برای استعلام به ما گفتن که 1000 متر است .چطور می شود در نقشه ای که مال منابع طبیعی است به اسم فرد 3550 متر مستثنیات باشد و موقع استعلام 1000 متر شود مستثنیات به اسم فرد باشد مالک آن مستثنیات هست؟ چه کاری میتوان انجام داد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

در موارد بسیاری مشکلاتی از این قبیل به وجود می‌آید بعد از تهیه نقشه انفال توسط منابع طبیعی ناهماهنگی های بسیاری در این زمینه وجود دارد باید از طریق تنظیم اعتراض به ملی شدن اراضی و رسیدگی در شعبه ویژه دادگاه عمومی خواست مطرح و موضوع را پیگیری نمایید در این خصوص می‌توانید با ارجاع به عکسهای هوایی دهه‌های 40 و 50 وضعیت سابقه ملک را به کارشناسان ارائه دهید