مشاوره حقوقی رایگان - سندملک

باسلام بنده یک ملک دوطبقه کلنگی که سه دانگ بوده و به نام شش نفر از خواهر و برادرانم هست فروختم به دونفر در قولنامه نوشته شده که سند را یک ماهه بزنیم و روزی ده هزار تومان برای تاخیر صد و هشتاد میلیون به ما دادن و هشتاد و پنج میلیون موقع سند زدن بدن سند ما چون قدیمی بود گفتن باید سند جدید بگیرید این کار سه ماه طول کشید و ایشان منزل را بدون مجوز شهرداری تخریب کردن موقعی که برای استعلام شهرداری و دارایی مهندس شهرداری برای بازدید میروند در استعلام شهرداری زمین محصور ثبت میشه و ملک را فاقد اعیان مینویسند به خاطر همین خریدار از سند زدن امتناع میکند و پول مارو هم نمیدهد شهرداری هم میگوید ما همین که بازدید کردیم درست است برید شکایت کنید چون بدون مجوز شهرداری اقدام به تخریب و ساخت مجدد کرده لطف کنید راهنمایی کنید. باتشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر موجب و سبب خسارت و ضرر به شما شده است می توانید شکایت و اثبات کنید