مشاوره حقوقی رایگان - مدارک مورد نیاز صورت سانحه و سوالات زیر

اشاره مدارک مورد نیاز صورتسانحه - چه مداركی برابر اصل شود و به پادگان يا يگان مربوطه ارسال شود - آيا برای صورت سانحه شاهد لازم است حداکثر چند نفر - (و کارت ملی قدیمی باشد می‌تواند برابر اصل شود )- و قبل از حضور به پادگان برای تکمیل مدارک صورتسانحه چه نوع آزمایشی (مثلا آزمایش عدم اعتیاد) لازم است ببریم تحویل بدیم به پادگان مورد نظر
نکته مهم: و اگر آنها مانع دادن صورتسانحه بشوند اخه از قرار معلوم پام در پادگان شکست ولی در همان موقع صورت سانحه نگرفتم حالم وخیم بود پام شکسته بود حال من بعدا یعنی همین حالا میتونم اقدامات و کارهای صورتسانحه را انجام بدم
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

از مرجع ذیربط سوال کنید درتصادفات گزارش پلیس ونظرپزشکی قانونی وجود دارد