مشاوره حقوقی رایگان - درباره تصادف موتور سیکلت و سواری

با سلام. احتراما اینجانب ... در تاریخ 99/10/3 ساعت 20:30 شب از داخل کوچه که تردد هم مشکلی نداشت و امکان رفتن بود، به سر کوچه که رسیدم توقف کامل کردم. یک عدد موتور با سرعت زیاد از داخل پیاده رو به گلگیر سمت شاگرد برخورد کرد. ( توضیحا این که برخورد موتور دقیق به اول گلگیر بالا سر چراغ برخورد کرد) امروز برای کروکی که رفتم مامور کار پیش اومد و گفت شنبه باید بیاین. هر چقدر سوال کردم که چه کسی مقصر هست، نگفت. از شما خواهش می کنم که به من بگید طبق قانون چه کسی مقصر شناخته میشه؟ وقتی از من کوچه اومدم و اون پیاده رو آیا این درست هست که میگن تو از فرعی اومدی بیرون؟اگر این هم درست باشه که من از فرعی اومدم وقتی موتور سیکلت داخل پیاده رو حرکت میکرده و سرعتش هم زیاد بوده باز هم شامل قانون فرعی اصلی میشه یا نه؟ -تردد موتور سیکلت داخل پیاده رو ممنوع نیست؟ آخرین مطلب هم این که کسی که با من تصادف کرده اون شخصی هست که میگن راه نمیتونه بده و اون کسی که ترک موتور بود خودش داره به جای راننده جا میزنه چون اون یکی گواهینامه نداره. به خاطر گواهینامه نداشتن میشه اون مقصر شناخته بشه؟ خیلی خیلی ممنونم ازتون بابت راهنمایی های که میکنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

فقدان گواهینامه ربطی به تقصیر ندارد ، ولی در پرداخت دیه توسط شرکتهای بیمه اگر راننده بیمه نداشته باشد با مشکل مواجه خواهد شد . تشخیص تقصیر با کارشناس تصادفات است