مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

سلام. من ضمن درخواست اصلی مطالبه وجه بابت کارت به کارت اشتباهی همزمان تامین خواسته هم داشتم. ودیعه تامین خواسته را پرداخت نکردم. دادنامه مربوط به رد درخواست تامین خواسته برای پرونده با مضمون تصمیم نهایی شورا در سامانه قضایی را دریافت کردم. با توجه به دوری راه و شیوع کرونا مدارک مورد نیاز بر اثبات کارت به کارت اشتباهی را به صورت لایحه به شورای حل اختلاف ارسال نمودم. حال بعد از گذشت 4 روز از قرار حضور در شعبه حل اختلاف جهت درخواست اصلی مطالبه وجه، دادنامه دیگری در سامانه ثبت نشده است. آیا پرونده مختومه شده است؟ یا رای دیگری بعدا صادر خواهد شد؟

پاسخ ها :

مهدي  شمس كيا

مهدي شمس كيا :

پس رد قرار تامین خواسته شما شورا برلی اثبات ادعای خودتون و دفاع طرف مقابل وقت رسیدگی تعیین و ابلاغ میشه لذا بعد از تشکیل جلسه اقدام به صدور رای میکنند

فاطمه قره حسنلو

فاطمه قره حسنلو :

سلام جلسه رسیدگی تعیین و از شما دعوت میشه تا مدارک و ارائه بدید.