مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه کارت به کارت

سلام من زنبوردارهستم چند ماه پیش آقای نمیدونم شمارم رو از کجا اورده بود زنگ زد که از اتحادیه زنبورداران زنگ میزنم اگه شکر میخوای تا براتون بفرستم من هم از اینکه میدونست زنبور دارم باورم شد وگفت مبلغ ده درصد که 2800000هزار تومان میشد وارسال کنم تا براتون ارسال بشه من هم واریز کردم البته شماره حساب خانمی رو برام فرستاد گفت حسابدارمون هست الان دو سه ماه شکری نفرستاده وزنگ میزنم میگه هرکاری میخوای بکن اصلا نه پولی هست ونه شکری من هم شکایت کردم به جرم کلاهبرداری اصلا احضاریه ای نیومد قاضی خود به خود حکم منع تعقیب وعدم ادله صادر کرد دوباره اعتراض کردم ولی متاسفانه همین حکم و خورد من پیام ها و رسید بانکی وشاهد دارم ولی اصلا کار به اونجا نرسید که مدرکی یا شاهدی ارائه بدم .الان میخوام از طریق شماره حساب اون خانم وارد بشوم وبه عنوان کارت به کارت اشتباهی شکایت کنم ایا ممکنه لطفا راهنمایی بفرمایید بحث پولش نیست سختم میاد یک آدم راحت بتونه تواین مملکت کلاهبرداری کنه وقانون کاریش نداشته باشه دو سه نفرم پیدا کردم همین بلا روسرشون اوره ولی از قانون ناامیدن وشکایت نکردند. لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان پیگیری وجود دارد می‌بایست ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید