مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه کارت به کارت

سلام خدمت شما عزیزان
بنده داخل تلگرام با شخصی حدود 6 ماه هست که آشنا شدم
ایشون ازم خواست که پول بذاریم و با هم کار کنیم و سودش رو تقسیم کنیم!
من مبلغ 40 میلیون براشون واریز کردم و بعد گذشت 3 ماه ایشون هیچ سودی به من ندادن و آخرش هم گفتن پولی که دادی همش شده ضرر و به من مربوط نیست !!
و گفتن ما شریک هستیم و چند نفر ادمین کانال هم شاهد هستن که ما شریک هستیم و پول ه‍مش ضرر شده و پولی بهت نمیدم !

الان من باید از ایشون با عنوان کلاهبرداری شکایت کنم یا مطالبه وجه ؟

این شاهد هایی که داخل تلگرام وجود داشتن شهادتشون تأثیری داره ؟ چون شاهد ها ادمین این آقا هستن که بهشون پول میداده.

و اینکه تنها مدارک من همین فیش های واریزی و اسکرین شات هایی هستش که از تلگرام دارم که گفته من پولی به کسی نمیدم!

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر کلاهبرداری نتیجه نداشت دادخواست‌مطالبه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و بعد دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید
و باید اعلام نمایید که پول را به ایشان از بابت قرض داده اید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه وجه کیفری دارد یا حقوقی باید بررسی شود پرونده و مطالعه پرونده نیاز است در شعبه مورد نظر