مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام تذکره الکترونیکی

با سلام. من برای دریافت تذکره الکترونیکی رفتم کنسولگری افغانستان. ولی چون فقط کپی تذکره دارم و اصلش رو ندارم، نتونستم ثبت نام کنم. چی کار کنم تا بتونم فقط با کپی تذکره ثبت نام کنم؟ خواهش میکنم یک راهی پیشنهاد بدین چون اصل تذکره رو ندارم.

پاسخ ها :

یک وکیل

برادر یا خاهر گرامی ، منظور شما از سند تذکره واضح نیست اما قطعا باید از مرجع اصلی صادر کننده در افغانستان استعلام و یا اعلان مفقودی اصل برگه شود