مشاوره حقوقی رایگان - اتهام گرفتن امضا به زور

سلام.
مادر من یک روز قبل از این که سکته مغزی کنه پرینت یک صلح نامه رو انگشت زد و قرار بود که بریم محضر و آن جا رسمی بشه که متاسفانه شب قبلش سکته مغزی کرد و بعد از سه ماه فوت کرد. صلح نامه مبنی بر این بود که بردارم و من یک سهم و دو تا خواهر های دیگر هم دو سهم از خانه ببریم. این صلح نامه رفت دادگاه و تایید شد.
الان برادرم شکایت کرده که ما انگشت مادرم رو زیر این صلح نامه زدیم و به زور این کار انجام شده. متاسفانه دو بار کارشناس دادگستری به نفع او نظر داده.
الان من میخوام بدونم که چقدر نظر کارشناس دادگستری میتونه تاثیر گذار باشه و این که اگر ما این دادگاه رو ببازیم به برادرم ( چون همه چیز این طوری که به نظر میرسه ) بر علیه ما هست .
وکیلمون گفته که اگر ببازیم باید دو برابر ارزش ملک رو فقط به دادگستری بدیم ولی ما آن قدر پول نداریم. قانون حکم نهایی چی هست؟ میشه ازتون راهنمایی بخوام
الان دوباره بازپرس پرونده را به هیات پنج نفره کارشناس دادگستری ارائه داده.
اگر آن ها هم بر علیه ما نظر صادر کنن، چه اتفاقی میتونه بیوفته و عاقبت چی میشه؟

پاسخ ها :

اتهام گرفتن امضا به زور گرفتن امضا به زور صلح نامه عادی تقسیم ارث تقسیم ارث ارث