مشاوره حقوقی رایگان - معامله مسکن

از باجناقم در سال91 یک واحد اپارتمان در مسکن مهر گلبهار خریدم که پول مسکن من واریز کردم فقط در سامانه مسکن مهر به نام ایشون بود و ایشون مسکن را انصراف داده و بعد چند ماه پول را از حساب بیرون کشید ولی من با ایشون یک قولنامه دستی بین خودمان نوشتیم و الان 5 ساله میگه پولت با سودش میدم و هنوز نداده چکار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام معمولا مسکن مهر قابل فروش و واگذاری به غیر نبوده است و قولنامه شما از این جهت با مشکل مواجه بوده است از طریق اظهارنامه وجهتان را مطالبه کنید و اگر نداد دادخواست بدهید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام وجود قولنامه مثبت وجود دین بر ذمه باجناق شماست حتما به قولنامه استناد فرماید و دادخواست مطالبه وجه دهید