مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قراداد خودرو

سلام و خسته نباشید دادگاه یک ماشین فروختم و محکوم شدم که قراداد فسخ کنم و سوالم این فقط مبلغ قرارداد باید پرداخت کنم یا بایستی خرج این آقا برای شکایت کرده پرداخت کنم و بعد چه جوری بایست ماشین با همان شرایط و سلامتی که دادم از آقا تحویل بگیرم باید درخواستی یا چیزی برای دادگاه بنویسم چون ماشین اون موقع دزدگیر داشته الان نداره یا لاستیک ماشین عوض شد یا لوازم دیگه ماشین این بایستی چه جوری تحویل بگیرم ؟

پاسخ ها :

سمانه زرگرانی

سمانه زرگرانی :

اگر در دادخواست طرف مقابل محکومیت شما به خسارات و هزینه های دادرسی هم خواسته شده و دادگاه در این مورد هم‌محکومتون کرده باید پرداخت کنید

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام چنانچه هزینه دادرسی مورد مطالبه قرار گرفته باشد و شما در دادنامه محکوم به پرداخت شده باشید باید بپردازید در خصوص استرداد ثمن نیز اگر به آن در حکم خسارتی تعلق گرفته باشد باید بپردازید همچنین کلیه خسارات وارده به اتومبیل از طرف مقابل قابل مطالبه است و باید دادخواست بدهید البته بهتر است قبلا تامین دلیل کنید و میزان خسارت وارده مشخص گردد