مشاوره حقوقی رایگان - اعسار و تقسیط مهریه

باسلام
حکم بر محکومیت بنده برای پرداخت مهریه صادر شد و 20 روز مهلت واخواهی و پس از آن 20 روز مهلت تجدید نظر به پایان رسید. ابلاغیه ای مبنی بر صدور حکم اجراییه برای بنده صادر نشده است. حکم محکومیت در تاریخ 1397/05/03 ابلاغ شد و امروز 1397/06/20 است و هنوز ابلاغیه اجراییه برای بنده صادر نشده است. سوال دارم
1- دادخواست اعسار را می خواستم به منظور اطاله وقت دادرسی بعد از ابلاغ اجراییه، تقدیم دادگاه کنم، پس از ابلاغ اجراییه برای این منظور چقدر مهلت دارم؟
2- عدم صدور ابلاغیه اجراییه به معنی عدم مراجعه زوجه به دادگاه و درخواست صدور اجراییه است؟
3- آیا ممکن است قبل از ابلاغ اجراییه به اینجانب حکم جلب بنده صادر شود؟
خیلی ممنون میشم که جواب کامل بدهید.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام لازمه اجرای حکم درخواست اجراییه از ناحیه محکوم له و ابلاغ اجراییه به محکوم علیه است و لازمه جلب نیز گذشت 10 روز از ابلاغ اجراییه و نیز عدم شناسایی اموال بنا به تایید ماموران اجرا و نیز درخواست محکوم له می باشد برای تقدیم اعسار نیز اگر تا 30 روز پس از ابلاغ اجراییه باشد بدون وثیق و کفیل قبول می شود و لکن بعد از 30 روز الزاما باید وثیغه یا کفیل معرفی کنید