مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ارثیه مادر فوت شده

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم.
عارضم مادرم سال 1355 از پدرم طلاق گرفته و حضانت من و برادرم را به جای مهریه قبول نموده.
به کرج آمده و استخدام پست شده .
سال 1364 با نقاش پست ازدواج کرده و در همان سال خانه ای در یکی از روستاهای کرج ساخته اند.
به خواست شوهرش و به شرط واگذاری سه دانگ از خانه خود را بازخرید نموده و پول دریافتی را خرج همان خانه نموده.
بیمه ای به نام شوهرش برقرار نموده و پس از بازنشستگی وکالت تام از وی اخذ نموده.
سال 1367 دختری به دنیا آورده و سال 1377 من پس از ازدواج به استان خراسان رضوی و زادگاهم مهاجرت کردم.
برادرم سال 1395 فوت کرد و مادرم سال 1396 فوت کرد. خواهرم سال 1397 به ترکیه مهاجرت نمود.
چند روز پیش همسایه ای از کرج تماس گرفت و گفت میخواهند خانه را بفروشند.
ناگفته نماند دو باب منزل مسکونی و یک قطعه زمین توسط پسر شوهرش بدون اطلاع دادن به من و مادرم و با تطمیع پدر و خواهرانش فروخته و پولش را خورده.
من به کرج آمدم و درخواست قولنامه خانه و شناسنامه و عقدنامه مادرم را کردم اما به من ندادند.
ضمنا سه الی چهار سال گذشته پسر این آقا در طبقه پایین خانه ساکن است و همسر وی نیز چند سال است که در مغازه همین ملک آرایشگاه دارد.
من توانستم یک سری کپی از مدارک خانه به دست آورم. من را برای اخذ مهریه و سهم الارث مادرم از خانه و حقوق بازنشستگی و دیگر حقوقات متعلقه راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

میتونید هم دادخواست مطالبه سهم الارث مادرتان را تقدیم دادگاه بکنید و هم بقیه حقوق مالی ایشان از جمله مهریه