مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام
به مدت یکسال هست که با دختر خانمی یه جهت آشنایی قبل از ازدواج رفت و آمد داشته ام. در این مدت با انواع بهانه ها اقدام برای ازدواج را به تأخیر انداخته اند. در نهایت در حالی که تابستان را با ادعای گذراندن دوران کارآموزی به تهران عزیمت کردند و در یک خوابگاه دخترانه ساکن شدند، متوجه شدم که در تهران مشغول فساد اخلاقی بوده اند و گویا از همان ابتدای آشنایی برنامه ای برای ازدواج نداشته و تنها سوء استفاده مالی هدفشون بوده.
از آنجایی که ایشون در این مدت به بنده خسارات روحی و مالی وارد کردند، آیا راهکاری برای طرح شکایت و جبران خسارت را دارم.
با تشکر

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام.احتمال جبران خسارات مالی کم هست اما شرایطی دارد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اثبات سوء نیت ایشان مشکل است اما بخشی از هدایا ای که در دوران نامزدی به ایشان داده اید قابل استرداد هستند