مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای نوع دوست
در تاریخ 14/ 5 / 97 از صدور ابلاغیه مبنی بر رد و بطلان دعوای اعسار اینجانب بصورت پیامک مطلع شدم. در تاریخ 20 / 5 / 97 به محض دسترسی به کامپیوتر ابلاغیه مورد نظر را در سیستم الکترونیک قضایی مشاهده کردم. در تاریخ 10 /6 /97 اعتراض و تجدید نظرخواهی خود را ارائه نمودم . 10 روز بعد از ارائه اعتراض، از سوی شعبه بدوی دادنامه ای به اینجانب ابلاغ شده است با این عبارت : " با التفات به اینکه دادخواست تجدید نظر خواهی واصله خارج از فرجه قانونی است، لذا دادگاه مستندا به تبصره 2 ماده 339 قانون آئین دادرسی مدنی رد دادخواست تجدید نظر خواهی را صادر و اعلام مینماید. و 20 روز پس از ابلاغ قابل اعتراض. سوال: با توجه به اینکه ابلاغیه را 20/5/ 97 مشاهده کرده و 10/ 6 /97 تجدید نظر خواهی را ارائه نموده ام آیا خارج از فرجه قانونی است و اینکه، چه اقداماتی را میبایست انجام بدهم ؟ خواهشمند است راهنمایی های لازم مبذول فرمائید. با تشکر و قدردانی

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما فقط می توانید به قرار اعتراض و دلایل اعتراضتان را بنویسید تا بررسی و رسیدگی شود