مشاوره حقوقی رایگان - اتمام مهلت تجدید نظر خواهی

سلام. در دادگاه بدوی جلسه ای در حضور خواهان و خوانده تشکیل شده و بعد هم رای صادر میشود و مهلت بیست روز برای تجدید نظر خواهی در نظر گرفته میشود. و خوانده در مهلت زمان بیست روز تجدید نظر خواهی اعتراض خود را ثبت نکرد و پنج یا شش روز بعد از اتمام بیست روز، تجدید نظر خواهی خود را ثبت کرد و یک تعهد نامه نوشته است مبنی بر این که با توجه بر این که زمان تجدید نظر به اتمام رسیده بنده حق هیچ گونه اعتراضی را ندارم و دفتر الکترونیک خدمات قضایی در این خصوص هیچ مسئولیتی ندارد. سوال این است که 1. چگونه با این که مهلت ثبت اعتراضشان تمام شده تجدید نظر خواهی او را قبول کرده اند 2. اصلا این تعهد نامه چیست؟ باتشکر.

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز ثبت تجدید نظر خواهی در خارج از موعد مشکلی ندارد اما در نهایت دادگاه تجدید نظر آن را قبول نمی کند