مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اجاره بهای سرقفلی

باسلام. سرقفلی مغازه ای به مدت 20 سال داریم. در این مدت چند مالک عوض شده و اجاره نامه رسمی با مالک اولیه داریم. پرداخت اجاره بها سالانه به مالکین مختلف به طور نقدی پرداخت شد. فقط در سال اول از طریق قبوض صادر شده از دفترخانه به حساب معرفی شده واریز شد. به مالک آخری نیز چندین سال نقدی پرداخت شد ولی چند سالی است که از دریافت اجاره امتناع میکنه و خواستار افزایش غیر معقول اجاره است. میتونیم اجاره چند سالی که پرداخت نشده رو با افزایش سه سال یک بار حدود 10 درصد به حساب خود مالک فعلی ( قبلا شماره حسابی داده بود ولی به آن حساب پولی واریز نکردیم و همه نقدی پرداخت شد که رسید دریافت می کردیم) واریز کنیم یا به حسابی که مربوط به 20 سال قبل بود و دفتر خانه معرفی کرده بود واریز شود؟ ممنونم از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

پرداخت اجاره سرقفلی افزایش اجاره سرقفلی پرداخت یکجای اجاره سرقفلی اجاره سرقفلی سرقفلی مغازه قوانین سرقفلی سرقفلی