مشاوره حقوقی رایگان - سامانه ثنا

سلام
اگر در طرح دعوی حقوقی میزان خواسته را به کارشناس واگذار کنیم بازم میتوانیم از طریق سامانه ثنا اقدام کنیم با توجه به اینکه مبلغ خواسته معلوم نیست؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. باید علی الحساب مبلغی را تعیین کنید تا صلاحیت شورا یا دادگاه مشخص شود و در ادامه خواسته درج کنید علی الحساب مقوم به.... ریال همراه با جلب نظر کارشناس.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در سمانه ثنا این موضوع پیش بینی شده است لذا هنگام ثبت دادخواست در سامانه ثنا گزینه ارجاع امر به کارشناس را انتخاب وسپس با پرداخت 100 هزار تومان هزینه دادرسی علی الحساب اقدام نمائید