مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقت بخیر
من با آقایی برای ازدواج آشنا شدم که قبلا ازدواج کرده اند و یک فرزند هم دارند، که مقرر شده سالی 2سکه به عنوان مهریه پرداخت کنن، که ایشان با توجه به مشکلات اقتصادی، کارگاهی که ایشان کارگر آنجا بود، ورشکست و تعطیل شد و الان با تاکسی کار میکنن، سوال من اینه ایا با ازدواج مجدد باز باید همون تعداد سکه پرداخت بشه؟ اگر من بعد از ازدواج مطالبه مهریه کنم، آیا میتونیم مبلغ مهریه خانم قبلی را کم کنیم؟
لطفا به حساب خود خواهی من نگذارید، واقعا سخته من و همسرم تا اخر عمر کار کنیم و قسط مهریه خانمی که الان با کسی دیگه زندگی میکنه را جور کنیم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

همسر شما دادخواست تعدیل اقساط مهریه با استناد به تغییر شرایط از جمله افزایش قیمت سکه ـ ازدواج مجدد ـ بالا رفتن هزینه ها بدهند

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

اولا مهریه حق زن است چه همسر اول باشد چه دوم ثانیا با ازدواج شما هیچ تغییری در میزان مهریه همسر اول به وجود نمی آید شاید در تعدیل اقساط مهریه ایشان موثر باشد