مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه از پدر

سلام، خسته نباشید.
من به مدت 3 سال است که جدا شده ام و به خاطر مشکلات زیاد با خانواده در خانه اقوام زندگی میکردم. چند ماه بود که با پا در میانی اقوام، در خانه ای که به نام مادرم است ساکن بودم. ولی همیشه با هم بحث داشتیم. امروز وسایل من رو جمع کرده و تحویل همسایه داده که من دیگر به اون منزل نرم. الان میخوام بدونم چون پدرم حقوق بگیر هست، من میتونم اقدام به نفقه بکنم و به من داده میشه؟

پاسخ ها :

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

با سلام اگر شاغل نيستيد مي توانيد دادخواست نفقه تقديم نماييد