مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام
وقت بخیر
من 27 سالم
من در خونه خودمون بودم که ساعت 2 شب برادرم با دوتا از پسراش اومدن منو زدن و کمی اسیب دیدم به این علت که روز قبل پولی که ازشون خواستم طلب کردم که ندادن و مقدارش 2تومن بود. و مدرک خاصی هم ندارم.
ایا صرفا بخاطر اینکه وارد حریم خونه شدن خودش جرم محسوب میشه یا ن.
در ضمن خونه پدرم و منم مجردم. و مستاجریم.
آسیب هایی هم که دیدم چیزی نیستن که به چشم بیان ولی مثلا مچ پام در حدی درد میکن که نمیتونم راه برم.
لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

صرف ورود به منزل جرم نیست مگر اینکه به عنف و زور وارد شده باشند با توجه به اینکه برادرتان است و وارد منزل پدرش شده عنف به نظر نمی آید.
اما در خصوص ضرب و جرح حتی اگر آثار نداشته یا آثار خفیف داشته باشد جرم است و باید دیه یا مجازات آن داده شود.
با شهادت شهود می توانید اثبات کنید.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

اگر پدر شما راضی به ورود نبوده به جرم ورود به عنف پدر شما می تواند تعقیب ایشان را بخواهد