مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

سلام. در مورد آسیب کپسول مفصلی شانه و شکستگی استیلوئید اولنا مچ دست راست که خودش جوش خورده، خواستم سوال بپرسم که دیه این ها چقدر میشه؟
مورد بعدی پارگی عضله پهلو و شریان هاست با خونریزی داخلی به همون دلیل.
شکستگی بینی و جابجایی استخوانش هم هست. چقدر دیه تعلق میگیره؟ با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

یک وکیل

شکستگی بهبود یافته 8 درصد و آسیب دیگرتان ارش طبق نظر پزشکی قانونی تعیین میشود