مشاوره حقوقی رایگان - پارگی فتق در سربازی

سلام. بنده سرباز ارتش هستم. من قبل از اعزام به خدمت طبق پرونده پزشکی که داشتم معاف از رزم شدم و فرمانده هم اطلاع داشت. اما دو بار در طول زمان یک ماه 8 تن آرد جابجا کردم و فتق من شدید تر شد و عمل جراحی کردم و من هم از ایشون شکایت کردم هم دادگاه نظام هم بازرسی ‌البته ک بعد یک ماه فتقم من رو دوباره به علت عود یا بد عمل کردن، عمل کردم. آیا به من بیمه و غرامت تعلق میگیرد؟ البته کار های من انجام شده و با تکمیل مدارک به م پرداخت میشه اما فرمانده ام قبول نکرده که این کار رو به من داده که انجام بدم. چون بار دوم روز دهم بود من 16 در پادگان عود کرد و نتونستم دردی که داشتم رو دیگر تحمل کنم و خیلی شدید شد که طبق گفته پزشک احتمال داره بعد جابجا کردن بار سنگین حتی یک ماه بعد عوارض درد نشون بده. میخوام این رو بدونم که اگر از دادگاه نظام اقدام کنم، بیمه بیشتر میده تا از بازرسی پادگان؟ چون پادگان و بازرسی به شدت مخالفت کرد و دنبال رضایت از من بود که پیگیر نشم. آیا معاف میشم یا خیر؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر محرز بشه فرمانده با علم و اطلاع از وضعیت شما مجبورتون کرده انجام بدین شاید مسئولیت آور باشه ولی بعیده در این سطح که شما انتظار دارین مسئول شناخته بشه