مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقصر تصادف

سلام. بنده در لاین اصلی با پراید میرفتم و یک خودروی 206 که در پارک بود به سمت جهت مخالف مسیر من شروع به حرکت کرد و دقیقا جلوی ماشین بنده به وسط ماشین 206 برخورد کرد.
افسر آمده میگه 20 متر خط ترمز داشتی و مقصر هستی. در آخر 50 درصد من رو مقصر کردن و 50 درصد خودروی 206 این نظر درست هست یا حق من داره ضایع میشه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تعیین مقصر در صلاحیت افسر ویا کارشناس تصادفات است،اگر اعتراض دارید میتواند به نظر اول اعتراض کنید