مشاوره حقوقی رایگان - محرومیت از ارث

با سلام
مادرم از پدرم طلاق گرفته. در سال 75 پدرم گفته که نمیذارم حتی یک ریال هم از من به بچه ات برسه بعد هم به مدت یکماه شناسنامه من را برده و هنگامی که آن را پس داده به مادرم گفته دیگه هیچی از من بهش نمیرسه، آیا واقعا توانسته من را از ارث محروم کند؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام خیر نمی تواند مگر اینکه تمام اموالش را در زمان حیاتش به کسی دیگر منتقل کند و عملا چیزی برای بعد از فوتش باقی نماند

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

خیر مگر آنکه ایشان هیچ مالی در زمان فوت نداشته باشدو حتی اگر مالی داشته باشد و شما را در وصیت از ارث محروم کرده باشد یازهم از اموال ایشان ارث خواهید برد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

خیر مگر اینکه پس از فوت
ماترکی نداشته باشد ودر خصوص وصیت در مورد دارای تا ثلث اموال نافذ است و زیاده منوط به تنفیذ

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
کسی نمی تواند وراثش را از ارث محروم کند ولی می تواند مثلا تاثلث اموالش را وصیت کند یا اموالش را درزمان حیاتش منتقل کند که بعد از وفاتش اموالی ازش باقی نماند که به ارث به وراثش برسد