مشاوره حقوقی رایگان - عدم رویت سند

سلام
بنده پارسال خانه ای (آپارتمانی) اجاره کردم امسال مجدداً بنگاه قرارداد جدیدی نوشت و ما همچنان همین خانه رو اجاره کردیم. من بعد برگشت از بنگاه دیدم داخل قرارداد اجاره خانه اسم صاحب خانه اشتباه نوشته شده (ذهاب الدین بجای شهاب الدین) ، با بنگاه تماس گرفتم و پرسیدم آیا شما کارت ملی و سند را دیدید گفت خیر من فقط از روی قرارداد قبلی قرارداد جدید رو نوشتم. با بنگاه قبلی تماس گرفتم و گفتم آیا شما کارت ملی و سند موجر رو دیدید ؟ گفت خیر اما من قول نامه رو دیدم. من فکر میکنم منظور بنگاه قبلی از قول نامه اجاره نامه قبلی ایشان بوده. به بنگاه جدیدی که قرارداد رو نوشتیم رفتم و چند روز از سمت بنگاه با ایشان تماس گرفته شد اما پاسخی ندادند. بنده 300 هزار تومان از کرایه ی قرارداد قبلی رو نریختم بلکه ایشان با ما تماس بگیرند اما تماس نگرفتند. 2میلیون پول پیش باید به ودیعه قبلی اضافه میکردم نریختم و 350 هم کرایه ی ماه اول قرارداد جدید رو نریختم. صاحب خانه با ما تماس گرفت اما ما به ایشان نگفتیم که عمداً پول را نریختیم گفتیم که شماره ی کارت نامعتبر بوده. سپس به بنگاه رفتم و از بنگاه مجدداً خواستم که در یک برگه هویت موجر و صاحب خانه بودن ایشان (داشتن سند) رو تایید کنند اما این کار رو نکردند. من گفتم رسیدی به من بدهد که پول من حاضر است پول را نزد بنگاه بزارم هروقت صاحب خانه سند را آورد پول را به صاحب خانه بدهد و قبول نکرد. درنتیجه بنگاه با صاحب خانه تماس گرفت و این دفعه صاحب خانه پاسخ داد. ما از صاحب خانه خواستیم سند خود رو برای ما بیاورد و گفتیم پول برای پرداخت حاضر است فقط شما سند خود را به ما نشان دهید اما ایشان امتناع کردند و گفتند خانه را تخلیه کنید. سوال من این است که من نمی خواهم خانه را تخلیه کنم چه باید بکنم که ایشان نتواند برای من تخلیه خانه بگیرد و من چطور می توانم از راه قانونی سند ایشان را ببینم ؟ چرا که بنده به اینکه این فرد صاحب خانه باشد شک دارم.

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

موجر در صورت عدم تخلیه ملک توسط شما میبایست برای حکم تخلیه به دادگاه مراجعه نماید و در دادگاه میبایست دلیل مالکیت خویش را ارایه تماید شما میتوانید تا آنزمان و طرح دادخواست تخلیه صبر کنید

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام با وکیل مشورت حضوری داشته باشید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما هیچ حقی جهت الزام ایشان به ارائه سند مالکیت ندارید و اگر به همین رویه ادامه دهید به جرم تصرف عدوانی تحت پیگرد قرار می گیرید تصرف حقوقی ایشان اماره مالکیت است