مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی

سلام.
من در یک ارگان کار میکنم که اکثر همکاران آقا هستند و لازم است در محل کار به صورت حضوری و گاهی از طریق تلفن و پیامک با هم در ارتباط باشند. مدتی است فردی با شماره مجازی خارجی مزاحم من شده و آسایش من را سلب نموده و ادعا میکند که با شوهر من صمیمی رفتار میکنی در محل کار او را برادر صدا میزنی و تهدید می کند که با حضور در محل کار آبروی من را خواهد برد و زندگی ام را خراب خواهد کرد. راهنمایی کنید چی کار کنم؟ خسته شدم از پیام ها و تهدیدات این خانم. البته نمیدانم واقعا خانم هستند یا آقا.

پاسخ ها :

عليرضا  منفرد

جناب آقای عليرضا منفرد :

سلام بهترین گزینه مسدود کردن و پاسخ ندادن هست، درغیراینصورت باشکایت کیفری ایجاد مزاحمت تلفنی از طریق فضای مجازی میتوانید مانع ایجاد مزاحمت ها شوید