مشاوره حقوقی رایگان - واخواست سفته

سلام، وقت بخیر.
بنده بابت پولی که از شخصی گرفتم به مبلغ 70 میلیون تومان، هفتاد میلیون سفته و یک چک به همین مبلغ در وجه ضمانت به ایشون دادم.
حالا ایشون رفته هم سفته ها رو واخواست زده و چک رو هم برگشت زده.
دو تا ابلاغیه برای من اومده. یکی برای چک و یکی برای سفته.
الان من محکوم به پرداخت 140میلیون میشم؟
و اینکه چه مدت زمان میکشه تا جلب صادر بشه؟

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

اگر خوب وبه درستي دفاع شود وهم چنين پرينت حساب بانكي را اخذ كنيد هم چنين دادخواست استر داد سفته ها را تقديم كني 70 ميليون باد پرداخت كني / منتظر جلب نباش برو از خودت دفاع كن بعدش دادخواست اعسار بده تا دين شما به صورت قسطي پرداخت شود