مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کروکی

سلام، وقتتون بخیر. من یک سال و نیم قبل با موتور سیکلت تصادف کردم. انگشت های پام شکستن. افسر 50-50 مقصر اعلام کرد. الان اعتراض بزنم امکان حذف 50 درصد مقصر بودنم هست؟ برای پزشکی قانونی اعتراض بزنم امکانش هست درصد های دیه را کم تر کنن؟ ممنون.

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام حق شماست هم نسبت به نظریه کار شناس تصادفات اعتراض کنی ودرخواست ارجاع امر به هیات 3نفره نماییدوهم درمورد گواهی پزشکی درخواست کمسیون پزشکی نمایید.

یک وکیل

درصد دیه کمتر نخواهد شد ، اعتراض ها مهلت دارند مگر در مورد عوارضی که بعدا آشکار میشود و بررسی مجدد بخواهد