مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام. زوجه هستم شهریور 98 عقد کردم و بعد از 4 ماه زوج بدون دلیل قبلش البته خواهرش تماس گرفت و اون هم بدون دلیل فحاشی کرد و گفت دیگه عروس ما نیستی و اجازه نمیدم برادرم با تو در ارتباط باشه و من حرفاش رو جدی نگرفتم. با همسرم تلفنی حرف میزدم تا این که دیدم اون هم گفت چون خواهرم گفته دیگر با تو در ارتباط نباشم من میرم و کلا من رو از همه جا بلاک کرد. قفل خونه رو هم عوض کرد. ناگفته نمونه قبلا هم یک بار من رو کتک زده بود و ساعت 10 شب بیرون انداخته بود. الان یک سال هست که فرار کرده. بیمه رو هم قطع کرده. نفقه ام نداده .کلا از روزی که ازدواج کردیم بنده دوشیزه هستم. درخواست نفقه کردم و حکم صادر شده. مهریه ام رو به تازگی اجرا گذاشتم و درخواست طلاق ام دادم. ولی هنوز نتیجه مشخص نشده. با این تفاسیر من میتونم جدا بشم؟

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

باييد شكايت كيفري ترك انفاق مطرح كني پس از صدور حكم وبه استناد راي صادر شده مي تواني به لحاظ عسر وحرج دادخواست طلاق تقديم كن