مشاوره حقوقی رایگان - اتهام مزاحمت

سلام. در دانشگاه کار تیمی انجام دادیم با تذکر استاد راهنما مشترک، متوجه شدیم فردی که مادر خرج بود چند برابر قیمت واقعی از ما و من هزینه اضافه گرفته.
با شکایت به شورا و تایید کارشناس رسمی رای قطعی گرفتم و در مرحله اجرای احکام فرد که محکوم شد از لج و وحشت اجرای احکام به جرم مزاحمت و بردن آبرو از من شکایت کرده.
من فقط حکم دادگاه به افراد در دایره که در کار ما بودن و ایشون میشناختن گفتم در واتساپ و گفتم که با این حکم ایشون دزدی کرده و ثابت شده.
متن شکایت ایشان مزاحمت تلفنی و بردن آبرو هست نزد استادان هست.
کلا دانشگاه عوامل در جریان شکایت ما بودن چون استاد راهنما مشترک هم در دادگاه به عنوان شاهد خواستن.
نکته این که اصلا خط موبایل که شکایت شد به نام من نیست و واتساپ پاک شد.
فقط ایشون اسکرین شات داره..
سوال من مالک خط نیستم و میخوام بگم از خط و واتساپ استفاده نکردم.
ایشان چطور میتونه ثابت کنه و نکته اصلی محکومیت ایشون در رای دادگاه و افراد نام برده به عنوان شاهد در دادگاه نمیان.

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام اگر این مزاحم کار شما نبوده که هیچ و قبول نکنید و اگر کار شما بوده و هیچ مدرکی وجود ندارد انکار نمایید