مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی

سلام. دادخواست تعدیل تقسیط همان شعبه رسیدگی کننده میرود یا تجدید نظر و این که هزینه اش مطابق قبل از اعسار هست یا فرق میکنه؟ چون مبلغ محکوم به 24 میلیون بود. یک میلیون هزینه تجدید نظر شد. الان حکم شکست 12 میلیون شد. یعنی هزینه پانصد هزار میشه یا نه؟ چون اعسار قبول شده کمتر میشه؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

به شعبه ی بدوی میره و هزینه ی اعسار حدودا 100 هزار تومانه...