مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب

سلام. یک نفر در تاریخ 1394/10/04 به خاطر چک شکایتم کرده که سه میلیون بود و رفتیم دادگاه برای من قسطی کرد که دو تا یک میلیونی بهش دادم و یکی رو پرداخت نکردم ولی یک نفر فرستاد وسایل برد ولی الان حسابم مسدود شده. بعد از پنج سال. الان نه شمارش دارم نه شورای حل اختلاف تلفنش رو داره. خواهشا چی کار کنم حساب رو باز کنن؟

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام.مبلغ یک میلیون را به حساب دادگستری واریز کنید و از شورای حل اختلاف نامه برای رفع مسدودی بگیرید و به بانک ارائه دهید