مشاوره حقوقی رایگان - زمین مسکونی

باسلام، بنده درسال 93 زمینی با کاربری مسکونی در روستا خریداری کردم که دارای سند ششدانگ هست. متاسفانه بنیاد مسکن خیلی اذیت میکنه اوایل میگف سندغیرقانونی داده شده، بعد یه مدتی حرفشونو پس گرفتن و گفتن باید مبلغ 6میلیون پرداخت کنی و زمین که 203متر هست رو اضافه کنیم من گفتم زمین اضافه تر نمیخوام و طبق متراژ سند زمین مال من هست تازگی همین بنیاد مسکن که زمین های قولنامه ای در اون روستا رو برا خودش برداشته میگه زمین شما تو طرح هست. اینجانب از ثبت اسناد پیگیر شدم و کپی نامه هارو که بنیاد تایید کرده و سند دادن رو گرفتم. اگه تو طرحه چرا سند دادن. از حضرات عالی تقاضا دارم راهنمایی فرمایید کجا باید شکایت کنم و پول و خسارت خود رو از بنیاد بگیرم یا از فروشنده؟

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

بهدا دگاه عمومی دادخواست الزام به تنظیم سند علیه مسکن وشهرسازی بدهید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

شما می توانید در دیوان عدالت اداری از تصمیم یا رای بنیاد مسکن و شهرسازی شکایت نماید که البته توصیه می شود حتما به یک وکیل متخصص مراجعه کنید