مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام من یک سکه در سایت ... فروختم طرف مقابل تلفنی پول رو پرداخت کرد چند روز بعد از خطی دیگه با من تماس گرفتن گفتن ما پول رو اشتباهی به حساب شان ریختیم برگردونین یا شکایت میکنیم الان ما مشهدیم اونا از اردبیل شکایت کردن و برای ما ابلاغیه اومده بیاین دادسرای اردبیل حالا ما باید چکار کنیم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به احتمال شما از هر دو طرف کلاهبرداری صورت گرفته است مراجعه و توضیح دهید و مدارک ارسال سکه را ارائه دهید

یک وکیل

سلام
سکه چی شد
تحویل شد؟ چه کسی خریده از شما
چه کسی بشما رنگ زده؟
بیشتر توضیح بفرماید