مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از هزینه دادرسی و مهریه

باسلام
1- دادخواست اعسار از هزینه دادرسی و مهریه را همزمان می شود تقدیم دادگاه کرد؟
2- برای کاهش پیش قسط مهریه و اقساط مهریه، باتوجه به اینکه بنده یک سال مشغول به کار هستم و هیچ مالی ندارم، چه دفاعیه ای در دادگاه داشته باشم؟ دوران عقد هستیم و زوجه ( باکره ) به جهت مطالبه مهریه اقدام کرده اند.
3- آیا به رای دادگاه اعسار می شود اعتراض کرد؟ و به منظور حذف پیش قسط چه راهکاری وجود دارد؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. بله هم زمان قابل تقدیم هستند، چون زوجه باکره می باشند فعلا نصف مهریه قابل مطالبه می باشد. برای اعسار باید مشاوره حضوری با وکیل داشته باشید.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام هم زمان می توانید برای هر دو اعسار بدهید می توانید استشهادیه تنظیم کنید یا شاهد بیاورید